تبریک میلاد حضرت ولی عصر(عج)

میلاد مسعود منجی عالم بشریت حضرت مهدی (عج) بر تمامی حق طلبان و عدالتخواهان جهان مبارکباد.

16 آذر روز دانشجو مبارک

سلام

16آذر روز دانشجو بر همه دانشجویان و جویندگان علم و دانش مبارک باد ، به همین مناسبت در لینک زیر تاریخچه نامگذاری این روز را گذاشتم که مطالعه آن خالی از لطف نیست.

روز دانشجو

نقشه ایران

سلام

اگر نیاز به نقشه ایران دارید که شهرها و راهها را با کیفیت خوبی نشون بده فایل زیر ، مناسبه!

نقشه ایران

از مدینه تا کربلا

سلام

امروز یه قایل خلاصه در مورد وقایع تاریخی از زمان حرکت امام حسین (ع) از مدینه تا شهادت ایشان در کربلا که قبلا از سایت استادم دکتر باران دوست گرفنه بودم ، را در فایلهام پیدا کردم که فکر کردم برای علاقه مندان به این موضوع در اینجا قرار بدم.

ار مدینه تا کربلا

جانم فدایت یا حسین(ع)

سرود " ای ایران ای مرز پر گهر     ای خاکت سرچشمه هنر "

سلام

20 آذر سالگرد در گذشت حسین گل گلاب ، سراینده شعر حماسی " ای ایران ای مرز پر گهر....." است.سرودی که باعث احساس غرور و افتخار هر ایرانی است. در لینک زیر از سایت تابناک مطالبی در مورد چگونگی سرودن این سرود توسط حسین گل گلاب به همراه لینک دانلود آن آمده است.

داستان سرود " ای ایران ای مرز پرگهر"

متن کامل شعر در ادامه مطلب

ادامه نوشته

چند مداحی

سلام

چند مداحی از حاج محمود کریمی با حال و هوای این روزها ....

فایل یک: قفس دل

فایل دو: یه عمره تو خونه ها ....

فایل سه: شب اول محرم، سینه زن تو آرزوشه.....

التماس دعا


تسلیت ماه محرم

باز این چه شورش است که در خلق عالم است     باز این چه نوحه و چه عزاو چه ماتم است

دربارگاه قدس که جای ملال نیست           سرهای قدسیان همه بر زانوی غم است

فرا رسیدن ماه محرم ، ماه پیروزی خون بر شمشیر بر عاشقان ثارا... تسلیت باد.

چگونه مدیران آینده را پرورش دهیم؟


یکی از اصلی‌ترین وظایف مدیران، توسعه نسل بعدی رهبران سازمانی است. همیشه این واقعیت وجود دارد که نگهداشت و نیز توسعه استعدادهای داخلی بسیار ارزان‌تر از استخدام مدیر از خارج از سازمان است. متخصصان همواره برنامه‌های توسعه رهبری در داخل سازمان را از طریق برنامه‌هایی چند ساله تدوین می‌کنند که موجب پرورش کارکنان با استعداد و با پتانسیل بالا می‌شود. هدف، رشد و ارتقای افراد است به نحوی که چشم‌انداز وسیع‌تری نسبت به سازمان داشته باشند.


در اینجا توصیه‌هایی در خصوص چگونگی اجرای چنین برنامه‌ای آورده شده است:
افراد را بین شغل‌های متفاوت جابه‌جا کنید. از این طریق شما می‌توانید به افراد این فرصت را بدهید تا با قرار گرفتن در شغل‌های مختلف شرکت شما تجربه دست اول و مفیدی کسب نمایند، در عین حال، آنها به واسطه قرار گرفتن در بخش‌های مختلف سازمان، تخصص‌های جدید کسب می‌کنند.
آنها را با شغل‌های نا‌آشنا به چالش بکشید. این امر باعث می‌شود افراد، سطح مهارت‌های خود را ارتقا دهند. حتی شکست در این مشاغل هم می‌تواند درس‌های ارزشمندی بیاموزد و مهارت‌هایی جدید ایجاد کند.
برنامه‌های راهبری (Mentoring) ایجاد کنید. در بعضی شرکت‌ها کارکنان کارهای خود را با همکاری کارکنان ارشد انجام می‌‌دهند، در حالی که در برخی دیگر از شرکت‌ها کارکنان تحت نظارت و راهبری کارکنان ارشد یا مربی دیگری پیش می‌روند. برای روابط افراد، دستورالعمل‌های روشنی تدوین کنید. وقتی همکاران برای اولین بار با یکدیگر روبه‌رو می‌شوند، باید چارچوب روابط خود را تعیین کنند. آنها باید قبل از آنکه عهده دار انجام موضوع مشترکی شوند، یکدیگر را بشناسند. وقت گذاشتن برای صحبت پیرامون شیوه‌های کاری، زمینه‌های ایجاد فضای کاری مطمئن را به وجود می‌آورد.
اطمینان حاصل نمایید که شرکت‌کنندگان تحت هدایت و بازخوردهای متناوب قرار دارند. چیزی که شما می‌خواهید این است که آنها تحت فشار باشند تا آموزش ببینند ولی شکست نخورند و سقوط نکنند، بنابراین مطمئن شوید در تکالیف اولیه خود حمایت‌های کافی را دارند. همچنین ارزیابی‌های مستمر به شما کمک می‌کنند تا مشکلات را به موقع شناسایی کنید. 
از مشورت با افراد کارآزموده استفاده کنید. اجازه ندهید دانش کارمندان مسن‌تر که بازنشسته شده‌اند از سازمان خارج شود. بین افراد باتجربه و افراد بااستعدادی که پتانسیل مدیریت را دارند، جلسات آموزشی برگزار کنید. تمام سعی خود را بکنید که از تجربه و دانش افراد مسن‌تر، حتی در زمانی که بازنشسته شده‌اند ولو به صورت پاره‌وقت استفاده کنید.
برای شرکت‌کنندگان فرصتی جهت بازیابی و بازآفرینی خود ایجاد کنید. همه کاندیدا‌ها این فرصت را ندارند که به عنوان مدیر انتخاب شوند. برنامه خود را تا حد نیاز آماده کنید و در صورت لزوم از منابع خارج سازمانی نیز کمک بگیرید. گزینش کاندیداها باید یک فرآیند مستمر باشد و نیازی به نقطه شروع مشخصی ندارد. اعضای قدیمی‌تر را برای نظارت بر افراد جدید بگمارید.
مترجم:امیر رضایی
منبع: دنیای اقتصاد ( Wall Street Journal

مدیر و مهندس!

مردی که سوار بر بالن در حال حرکت بود ناگهان به یاد آورد قرار مهمی دارد؛ ارتفاعش را کم کرد و از مردی که روی زمین بود پرسید:
"ببخشید آقا ؛ من قرار مهمی دارم ، ممکنه به من بگویید کجا هستم تا ببینم به موقع به قرارم می رسم یا نه؟
"مرد روی زمین : بله، شما در ارتفاع حدودا  ۶ متری در طول جغرافیایی  "41 '21 37 درجه و عرض جغرافیایی "18 '24 17 درجه هستید.
مرد بالن سوار : شما باید مهندس باشید.
  مرد روی زمین : بله، از کجا فهمیدید!؟
"مرد بالن سوار : چون اطلاعاتی که شما به من دادید اگر چه کاملا ً دقیق بود ولی به درد من نمی خورد و من هنوز نمی دانم کجا هستم و به موقع به قرارم می رسم یا نه؟
"مرد روی زمین : شما باید مدیر باشید.
مرد بالن سوار : بله، از کجا فهمیدید!!؟؟
"مرد روی زمین : چون شما نمی دانید کجا هستید و به کجا می خواهید بروید، قولی داده اید و نمی دانید چگونه به آن عمل کنید و انتظار دارید مسئولیت آن را دیگران بپذیرند.
نمی دانید چگونه باید بپرسید و ضمنا اطلاعات دقیق هم به دردتان نمی خورد!